Vi vill att du ska få så lite besvär som möjligt om du mot förmodan skulle få problem med din bil. Toyota Eurocare gäller i hela Europa och ser alltid till att du och din Toyota får hjälp. Till varje ny Toyota följer därför tre års Toyota Eurocare vägassistans med på köpet. Därefter kan du förlänga Toyota Eurocare vägassistans tills bilen blir 8 år gammal.

Ett svåröverträffat skydd

När du som mest behöver hjälp är hjälpen bara ett samtal bort. Toyota Eurocare gäller i Sverige och i de flesta länderna i Europa (Gröna Kort området) – dygnet runt, året om. Du får ett svåröverträffat skydd som löser de flesta problem som möjligen kan uppstå, exempelvis motorhaveri, trafikolycka eller strömlöst batteri. Toyota Eurocare hjälper dig till och med om du råkar få punktering, bensinstopp eller har tappat bort din bilnyckel.

Utan självrisk

Tjänsterna från Toyota Eurocare erbjuds helt utan självrisk. Innan din Toyota fyller 3 år kommer du att få ett skriftligt erbjudande om att teckna ett 1-årigt Toyota Eurocare avtal för bara 369 kr. När din Toyota fyllt 3 år kan du förlänga Toyota Eurocare med ett år i taget för 369 kr fram till dess att bilen är 8 år gammal. Att vi kan erbjuda försäkringen för bara 369 kr per år beror på att den bara kan tecknas för Toyotabilar.

Vill du veta mer eller teckna Toyota Eurocare ringer du kundtjänst Toyota Eurocare/Toyota Bilförsäkring på telefon 0771-330066

Toyota Eurocare hjälper dig bland annat med

Hjälp på plats – Nödvändig reparation av bilen på platsen för händelsen om detta är praktiskt möjligt och om kostnaden för reparationen understiger bärgningskostnaden.

Hyrbil – Toyota Eurocare bokar en likvärdig bil åt dig under tiden din bil repareras, dock inte längre än tre dygn, under förutsättning att din bil har bärgats till verkstad. Hyrbil är en alternativ ersättning för hem-/vidareresa och kan inte kombineras med hotellkostnader. Kostnader utöver bilhyra ersätts inte.

Vidareresa – Toyota Eurocare bokar och betalar tågbiljett för förare och medresenärer, som gör det möjligt att återvända till hemorten eller fortsätta till resmålet om hyrbil inte kan tillhandahållas. I de fall resan tar längre än 6 timmar (utomlands mer än 10 timmar) erbjuds istället flyg. Vidareresa kan inte kombineras med hotellrum.

Hotellkostnader – Toyota Eurocare bokar och betalar för hotellrum för dig och dina medresenärer, förutsatt att din bil bärgats till verkstad och hyrbil inte kan tillhandahållas. Kostnad för mat, telefonsamtal och liknande ersätts inte.

Hämtning av bilen – När bilen är färdigreparerad betalar Toyota Eurocare transport av dig från bostaden eller hemorten för att hämta bilen. Finns det särskilda skäl kan Toyota Eurocare ordna hämtningen av bilen.

Information och rådgivning – Vilka problem du än har – bilstöld, förlorat kreditkort, sjukdom eller behov av allmänna råd – så kan du när som helst under dygnet kontakta Toyota Eurocare för hjälp, rådgivning eller vidarebefordran av meddelanden. Skulle vi inte kunna bidra med ekonomisk hjälp i något problem, så kan vi åtminstone alltid hjälpa dig att finna lösningar.

Vid behov av hjälp – Ring till Toyota Eurocares larmcentral, inom Sverige 0771-23 50 00, från utlandet +46 771 23 50 00. Du som har en Toyota som var mellan 0-3 år 20121231 eller har ett 1-årsavtal tecknat innan detta datum ringer inom Sverige 020 235000 och från utlandet +46 13 235000. Under bilens 3 första år är Toyota Eurocare utformad som en garanti med Toyota Sweden AB som garantigivare och år 3-7 som en försäkring med Länsförsäkringar som försäkringsgivare. Larmcentralen för Toyota Eurocare är SOS International i Sverige.