Hero slide image Article banner

100% SUV. 100% Elhybrid. Känn hur äventyret väntar, vart du än är på väg.

Helt nya RAV4 är byggd för att köras – och designad för att synas. Ett robust yttre kombinerat med en högkvalitativ interiör och enastående köregenskaper.

RAV4 Active 2,5 Elhybrid AWD-i

 

Pris från 334.900 kr* (ord. pris från 350.900 kr)
Flex Privatleasing: 4.495 kr/mån**
Flex Billån: 2.600 kr/mån**
Bränsleförbrukning, blandad körning: 5,6 l/100 km
CO2-utsläpp, blandad körning: 128 g/km

Skäl att välja RAV4 Elhybrid Active:

 

– Elhybrid med låg fordonsskatt
– Klassledande CO2-utsläpp och bränsleförbrukning
– Smart AWD-i som finns där vid behov
– Systemeffekt på 222 hk
– Robust och djärv SUV-styling

Byggd för att köras – designad för att synas

Toyota RAV4 är som gjord för äventyr – vart du än är på väg. Med sin självsäkra och sofistikerade design passar RAV4 lika bra in i storstäder som på breda landsvägar. Full med ny teknik, noga genomtänkta lösningar och plats för packning och familj.

Upplev en förtroendeingivande SUV med all den styrka och precision du kräver. Med en låg tyngdpunkt och perfekt balanserad kaross erbjuder nya RAV4 exceptionella köregenskaper, utmärkt stabilitet och ren körglädje.

 

Låt oss visa alla fördelar med Toyota RAV4

Toyota RAV4 imponerar tungt, men är överraskande lättkörd. Med den innovativa tekniken och skön design blir RAV4 perfekt även för stadskörning. Med en total längd på 4,6 meter och en svängdiameter på endast 11 meter blir varken smala vägar eller snäva svängar för svåra.

Se filmen och lär dig mer om RAV4.

Inga kompromisser. Bara utveckling.

 

Toyota RAV4 ger dig all kraft du behöver utan att kompromissa med varken effekt eller räckvidd. Den helt nya självladdande elhybriddrivlinan kombinerar CO2-utsläpp från 102 gram upp till 222 hk.

Dessutom är Toyota RAV4 utrustad med det innovativa säkerhetssystemet Toyota Safety Sense som ger förarassistans på en helt ny nivå, varnar och håller dig trygg under hela körningen.

Bränsleförbrukning och CO2-utsläpp vid blandad körning: 5,6-5,7 l/100 km och 128-130 g/km.

*Kampanjpris gäller t.o.m. 30 september 2020. Gäller för privatkunder. Kampanjpriset är ett rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma.

**Finansiering via Toyota Financial Services: exempel med Flex Privatleasing, månadskostnad inkl. service, baserad på fast ränta, 36 månader, 4.500 mil, och garanterat restvärde. Övermil (12,50 kr/mil) och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Uppläggnings- och aviavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Flex Privatleasing-erbjudandet gäller t.o.m 30 september 2020.

Exempel på månadskostnad med Toyota Flex Billån, 36 månader, ord. rörlig ränta 3,99% (apr-2020), 30% kontant/inbyte, 47% slutbetalning/garanterat återköpsvärde och total körsträcka om max 4.500 mil. Det garanterade återköpsvärdet är baserat på ord. pris. Effektivränta 4,48%. Uppläggningsavgift och aviavgift tillkommer.

Priserna är rek. ca-pris från generalagent, lokala avvikelser kan förekomma. Miljöklass Euro 6.2. Uppmätt genomsnittlig andel eldrift av total körtid i normal körning i stads- och tätortstrafik. Med reservation för avvikelser, prisändringar och tryckfel. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade med tillval som inte finns i Sverige.